Dersom du har sølv å selge, kjøper Syvertsen gull & sølv i Kristiansand ditt sølv til markedets beste pris. Vi takserer sølvet etter dagens oppdaterte sølvpriser. Raskt oppgjør med vipps, overførsel eller kontantoppgjør opptil kr 10 000,
Hos oss får du en rask og sikker handel som du kan være sikker på er til markedets beste priser.

Vi kjøper sølv i hele landet, vi tilbyr nå også kjøp over Teams, vi vurdere da sølvet du selger over nett og avtaler forsendelse og pris. Med norgespakken sender en trygt og med forsikring slik at din forsendelse er i trygge hender. Oppgjør samme dag som pakken er mottatt.

Vi har kontor i Kristiansand og tar imot kunder her. Bor du i Agder eller Rogaland og ikke har anledning til å komme til vårt kontor kan vi komme til deg.

Sølv skal være stemplet, men er det ikke stempel på ditt sølv tar vi alltid en sølv test. Viser det seg at noe ikke skulle være sølv, sender vi dette kostnadsfritt i retur til deg.

Har du sølv, sølvebstikk du ikke bruker, kan det lønne seg å selge slik at du får penger inn på konto. Sølvprisene i dag er svært høye og du får raskt oppgjør. Vi kjøper alt av sølv slik som sølvbestikk, sølv vaser, sølv pokaler, sølv klokker, bunadsølv, sølvsmykker. Vi kjøper alt av Sølvtøy !

Kontakt oss i dag for en profesjonell og rask vurdering med pris på ditt sølv

Syvertsen Gull & Sølv har drevet med kjøp og salg av sølv siden 1974 og holder til i Kristiansand. Vi er ett av Norges eldste firmaer som kjøper sølv og har bred og lang erfaring.

Vi tar og i mot sølv som innbytte hvis du ønsker å kjøpe nye gullsmykker eller diamanter. Vår leverandør er velrenommert og leverer gull og diamanter til mange av landets gullsmeder.

Kontakt oss for en trygg, sikker og rask Sølvhandel.