Om du skal selge gull, kjøper Syvertsen gull og sølv ditt gull til markedets beste pris. Vi takserer gullet etter dagens oppdaterte gullpriser. Raskt oppgjør med vipps, overførsel eller kontantoppgjør opptil kr 10 000.

Hos oss får du en rask og sikker handel som du kan være sikker på er til markedets beste priser.

Vi kjøper gull i hele landet, vi tilbyr nå også kjøp over Teams, vi vurdere da gullet du selger over nett og avtaler forsendelse og pris. Med norgespakken sender en trygt og med forsikring slik at din forsendelse er i trygge hender. Oppgjør samme dag som pakken er mottatt.

Vi har kontor i Kristiansand og tar imot kunder her. Bor du i Agder eller Rogaland og ikke har anledning til å komme til vårt kontor kan vi komme til deg.

Gull skal være stemplet, men er det ikke stempel på dine gullsmykker tar vi alltid en gull test. Viser det seg at noe ikke skulle være gull, sender vi dette kostnadsfritt i retur til deg.

Har du gull/gullsmykker du ikke bruker, kan det lønne seg å selge slik at du får penger inn på konto. Gullprisene i dag er svært høye og du får raskt oppgjør. Vi kjøper alt av gull slik som gullkjeder, gullringer, gullarmbånd, gullkjeder, gullanheng, gullarmbånd, gullklokker – Vi kjøper alt av gull!

Kontakt oss i dag for en profesjonell og rask vurdering med pris på dine gullsmykker.

Syvertsen Gull & Sølv har drevet med kjøp og salg av gull siden 1974 og holder til i Kristiansand. Vi er ett av Norges eldste firmaer som kjøper gull og har bred og lang erfaring.

Vi tar og imot gull som innbytte hvis du ønsker nye gullsmykker, vår leverandør er velrennomert og leverer også til mange av landets gullsmeder. Hos oss får du de beste priser også på nye gullsmykker.

Kontakt oss for en trygg, sikker og rask gullhandel.